Gratis verzending naar Nederland en België!

Over ons

Waar het allemaal begonnen is..
Voordat ik met ´wij´ verder praat wil ik je vertellen dat het over mij en mijn zus gaat, samen zijn wij deze webshop begonnen.
In September 2007 werd ons neefje Mick geboren en er opende een nieuwe wereld met dit kleine wondertje. We zochten de fijnste producten voor hem uit en dit liep snel uit tot een heuse hobby waar wij ondertussen werk van hebben gemaakt.
Quote : 'Plezier in je baan zorgt voor perfectie in je werk.'
Samen hebben wij, met hulp van de rest van ons team, een divers en met zorg geselecteerd assortiment gebundeld in één overzichtelijke webshop.
Elke dag zijn wij met alle liefde en zorg opzoek naar nieuwe producten. Hierdoor kunnen wij een blijvend vernieuwend assortiment aanbieden.
 

Eerlijke prijzen en milieuvriendelijke levering

Wij zijn van mening dat iedereen een steentje moet bijdragen aan de natuur.
Daarom hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanaf de leverancier naar jou toe te sturen. Dit scheelt opslag en andere verspilling zoals overproductie en capaciteit. Houdt hierbij wel rekening met een gemiddelde levertijd van 5-15 dagen. Dit scheelt :
  • Transport (kosten)
  • Verpakkingskosten (dus beter voor het milieu)
  • Zo kunnen wij het product aanbieden voor een eerlijke prijs
    GRATIS VERZENDKOSTEN is een echte musthave voor ons, wij nemen dus de verzendkosten voor onze rekening.
    Bekijk rustig de site, binnenkort zullen wij hier ook motiverende, inspirerende, hulpvolle en handige weetjes op onze blog posten ❤️